Filters

Rond (S)
Rond (M)
Rond (L)
Rond (XL)
Vorm

Tassen

Nieuw in de Myroundie collectie, Roundie Bag

Roundie bag, de trend van dit moment en overgevlogen vanuit Marrakech. De rotan tas wordt met de handgemaakt en is de it-bag van deze zomer. Maak je retrolook af en draag deze hand gevlochten tas over je schouder of als crossbody bag. Shop de ronde boho tas in verschillende formaten online bij Myroundie.

Ronde rotan tas

Deze it-bag is met de hand gevlochten en met liefde gemaakt. En dat zie je, elk model is daardoor uniek. De maten kunnen daardoor ietsje verschillen. Elke handtas is voorzien van een leren riempje. De tas is van een natuurlijk product gemaakt en dit kan in het begin nog een geur afgeven. Wanneer de ronde rieten tas in gebruik wordt genomen en vol zit met spulletjes, dan zal dit verminderen en neemt hij zijn mooiste vorm aan.

Rattan tassen

Rattan is een manier van het met de hand weven van riet, zodat het in elkaar gevlochten wordt om zo mooie creaties te maken. Er worden niet alleen tassen van gemaakt maar ook woonaccessoiressen zoals schalen of bakken voor planten. Erg populair is deze manier van vlechten en ook niet meer weg te denken uit de fashion en decoratie wereld.
De ronde tassen worden deze zomer een echte trend en wij kunnen dan ook niet wachten tot de zon weer gaat schijnen. De bekende fashion bloggers dragen deze it-bag al en het mag duidelijk zijn waarom! Ze zijn stylish, passen bij elke outfit en geven een echte Ibiza vibe, waar je ook bent! Deze rattan tassen van Myroundie worden gemaakt in de buurt van Calcutta, waar de arbeidsomstandigheden goed zijn en de mensen een fatsoenlijk salaris krijgen. Zo weet je zeker dat jij niet alleen profiteert van een prachtige tas, ook de wevers zijn blij met jouw aankoop.

Strandtas

Opzoek naar een leuke en originele strandtas waar alles in kan? Dan ben je bij Myroundie aan het goede adres. Strandtassen in verschillende formaten zodat je voldoende ruimte hebt voor de spullen die je wilt meenemen naar het strand. Deze ronde strandtassen zijn net nieuw en kom je daarom nog niet veel tegen tijdens jouw vakantie. Voor welke strandtas van Myroundie ga jij?

Filter
Filters

Myroundie Roundiebag boho 5 Small
€19,95 Myroundie Roundiebag boho 5 Small
Myroundie Roundiebag boho 6 Medium
€24,95 Myroundie Roundiebag boho 6 Medium
Myroundie Roundiebag boho 7 Large
€29,95 Myroundie Roundiebag boho 7 Large
Myroundie Roundiebag boho 9 Medium
€25,95 Myroundie Roundiebag boho 9 Medium
Myroundie Roundiebag boho 10 Large
€29,95 Myroundie Roundiebag boho 10 Large
Myroundie Roundiebag boho 11 Small
€22,95 Myroundie Roundiebag boho 11 Small
Myroundie Roundiebag boho 12 Medium
€26,95 Myroundie Roundiebag boho 12 Medium
Myroundie Roundiebag boho 13 Large
€29,95 Myroundie Roundiebag boho 13 Large
Myroundie Roundiebag boho 14 Small
€17,95 Myroundie Roundiebag boho 14 Small
Myroundie Roundiebag boho 15 Medium
€19,95 Myroundie Roundiebag boho 15 Medium
Myroundie Roundiebag boho 16 Large
€24,95 Myroundie Roundiebag boho 16 Large
Myroundie Roundiebag boho 17 Large
€29,95 Myroundie Roundiebag boho 17 Large
Myroundie Roundiebag boho 18 Medium
€24,95 Myroundie Roundiebag boho 18 Medium
Myroundie Roundiebag boho 19 Small
€24,95 Myroundie Roundiebag boho 19 Small

© Copyright 2018 Myroundie.com Powered by Lightspeed