Gratis verzending in Nederland !! Ruimste keuze in Roundie strandlakens, nergens meer keuze of lagere prijzen! Gratis verzending in Nederland !!

Verzenden & retourneren

Verzenden

Myroundie.com verzendt naar adressen in heel Europa. Bestel je voor 17:00 uur? We verzenden die vandaag nog, zodat je het product meestal morgen in huis hebt. De verzendkosten voor onze producten zijn gratis in Nederland! 

We maken voor de verzending gebruik van de PostNL of DHL for you pakketservice. We dragen het pakket over aan PostNL/DHL , die doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen voor de bezorging zorgt. Bestellingen naar het buitenland worden gemiddeld binnen 5 - 7 werkdagen bezorgd. PostNL/DHL zorgt voor de bezorging van je pakket aan huis. Ben je twee keer niet thuis? Je kunt het pakket dan gedurende 3 weken ophalen bij een PostNL postkantoor of een DHL servicepunt.

Dankzij Track&Trace voor de verzendingen met PostNL/DHL kun je jouw pakket eenvoudig in de gaten houden. Je ontvangt per email een Track&Trace-code, aan de hand waarvan je via www.postnl.nl of www.dhl.nl je pakket kunt volgen.

Verzenden naar België en naar Duitsland kost € 3,95. Levertijd 1-2 werkdagen

Retourneren

Voldoet de roundie niet aan je verwachtingen? Je hebt het recht je aankoop binnen 14 werkdagen aan ons te retourneren. Na 14 dagen is je aankoop een feit en vervalt dit recht. Het is van belang dat het artikel onbeschadigd is en je dat in de originele verpakking aan ons retourneert. Het retourneren is voor eigen rekening.We storten het aankoopbedrag en de aankoop verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst en goedkeuring van je retour aan je terug. 

Wil je een product retourneren?

Stuur het product aan:

Myroundie.com
Edisonweg 12 c 
6662 NW Elst GLD

Vermeld aub duidelijk uw gegevens en het ordernummer erbij.

Gratis verzending voor bestellingen in Nederland, bezorging binnen 1 - 2 werkdagen. 

 

© Copyright 2023 Myroundie.com Powered by Lightspeed