Gratis verzending in Nederland !! Ruimste keuze in Roundie strandlakens, nergens meer keuze of lagere prijzen! Gratis verzending in Nederland !!

Disclaimer

Myroundie is een handelsnaam van Nukag BV, hierna aan te duiden als Myroundie. Wij nodigen je graag uit online de aangeboden producten te bestellen. Wij behouden ons het recht voor het aanbod en/of de inhoud op ieder moment aan te passen zonder je daarvan op de hoogte te brengen.

Beperkte aansprakelijkheid Myroundie

Wij stellen alles in het werk om de inhoud van de website zo actueel mogelijk te houden en het aanbod aan te passen. Desalniettemin kan er onjuiste of onvolledige informatie getoond worden. Je kunt de producten van Myroundie bestellen op basis van de 14-dagen niet goed, geld terug garantie zoals gebruikelijk voor webwinkels. Voor meer informatie verwijzen we je naar de informatie over verzenden en retourneren. We behouden ons eventuele programmeer- of typefouten voor, op basis waarvan je geen overeenkomst met Myroundie kunt claimen. De hyperlinks naar externe websites vallen buiten onze controle, zodat wij daar nooit enige aansprakelijkheid voor kunnen aanvaarden.

Auteursrecht op de inhoud

Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende het materiaal dat je op Myroundie.com aantreft liggen bij Myroundie. Het is niet toegestaan inhoud te kopiëren, te verspreiden of daar op een andere manier gebruik van te maken, zonder schriftelijke toestemming van Myroundie.

Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer van tijd tot tijd eenzijdig te wijzigen.

© Copyright 2023 Myroundie.com Powered by Lightspeed