Gratis verzending in Nederland !! Ruimste keuze in Roundie strandlakens, nergens meer keuze of lagere prijzen! Gratis verzending in Nederland !!

Over ons

Myroundie, voor de mooiste en voordeligste roundies

Zon, zee, strand en de leukste mensen om je heen: dat is de wereld van Myroundie. Met onze unieke roundies, vierkante roundies en roundies met franje beleef je de mooiste dagen aan het strand en kom je volledig tot rust.

Laat jezelf zien met de mooiste roundies

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen stijl. Wij helpen je die te uiten, met een breed scala aan originele, hoogstaande en innovatieve roundies.

De producten van myroundie.com vallen op, prikkelen je fantasie en toveren een glimlach op je gezicht. We zijn constant op zoek naar hoogwaardige en nieuwe producten, waarmee jij je onderscheidt.

Vertel je verhaal

De roundies op deze website zijn meer dan een product. Ze vertellen een verhaal, vertegenwoordigen jouw stijl en stralen kracht en schoonheid uit.

Met Myroundie kies je voor kwaliteit. Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en zijn ideaal voor een dag aan het strand, het zwembad of bij de picknick. Ook staan ze prachtig in huis: aan de muur, over de bank of als plaid op bed.

Ervaar de essentie van de zomer, onderscheid jezelf en geniet. Kies nu je mooiste roundie uit:

  • Ronde roundies
  • Roundies met franje
  • Vierkante roundies
  • Roundies met badstof
  • XL Rechthoekige roundie met badstof voor op je strandbedje

 

© Copyright 2023 Myroundie.com Powered by Lightspeed