Gratis verzending in Nederland !! Ruimste keuze in Roundie strandlakens, nergens meer keuze of lagere prijzen! Gratis verzending in Nederland !!

Filters

Rechthoekig groot hip roundie strandlaken met leuke print!

Het rechthoekige roudie strandlaken large is ideaal voor op je ligbedje!

Zoek je naar een strandlaken voor over je ligbedje? Zoek dan niet verder en bekijk het grootste roundie assortiment hier. Het rechthoekige roundie strandlaken large is 140 x 200 cm en is dan ook te vergelijken met het formaat van een twijfelaar bed. Groot genoeg om met z'n tweeën van de zon te genieten.

Dit rechthoekige roundie strandlaken large is groot, kleurrijk en voorzien van een hippe print. Het lakenf is heerlijk zacht en kan makkelijk op het strand neergelegd worden. Een ander voordeel is dat hij snel opdroogt.

Deze roundies hebben prachtige prints waarmee jij het stralende middelpunt van het strand bent. De roundie strandlaken XL is zeker een strandlaken die niet mag ontbreken in jouw koffer op weg naar een heerlijke vakantie. 

Grote collectie rechthoekige large strandlakens

Bekijk hier de grootste collectie met diverse prints en shop je roundie strandlaken online. Vandaag besteld voor 17.00 uur, morgen in huis (op werkdagen).

Tip. Was je je XL strandlaken voorzichtig - op de hand of koud in de wasmachine en zonder bleekmiddel - dan blijft de kwaliteit goed.

Het is een strandlaken en geen dikke handdoek! Vergelijk het met een laken voor op je bed!

Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

© Copyright 2020 Myroundie.com Powered by Lightspeed